De bouw van Park070 verloopt voorspoedig. Maar wat is er de afgelopen weken allemaal gebeurd en waar gaan we de komende weken mee aan de slag? Daar brengen we u graag van op de hoogte.

Aan het einde van afgelopen jaar hebben we ruim 1250m³ beton gestort voor het eerste gedeelte van het kelderdek. 8 januari zijn we gestart met het heiwerk rondom het kelderdek en we hebben de wanden en kolommen van de hellingbaan naar de kelder gestort. Eind deze week verwachten we klaar te zijn met het boren van de warmte-koudeopslag (WKO) bronnen. Ook gaan we aan de slag met het aanbrengen van de wapening voor het tweede gedeelte van het kelderdek.

In de week van 27 januari starten we met het bouwen van de funderingen voor de woningen. Vanaf eind februari zal de eerste hijskraan op de bouwplaats staan.

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw? Houd dan deze website in de gaten.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter.

Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een inloopmiddag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (in de keet). Ook hier heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Let op: u dient zich voor het inloopuur aan te melden via: www.volgdebouwpark070.nl/contact/.