Graag brengen we u op de hoogte van de voortgang van de bouw!

Het heiwerk rondom het kelderdek verloopt voorspoedig en inmiddels zijn we gestart met de funderingen van de woningen die niet op het kelderdek komen te staan. Deze storten we naar verwachting in de week van 10 februari. Voor de woontoren op de hoek van de bouwplaats, bij de spoorbaan, zijn de damwanden aangebracht. Hier starten we met het maken van een kelder. In de week van 3 februari beginnen we met uitgraven en in de week van 17 februari kunnen we van start met de keldervloer. De komende weken zullen de heipalen gesneld worden, zodat we op deze plek ook met de funderingen kunnen beginnen.

Goed om te weten

  • In de week van 2 februari wordt er een hijskraan op onze bouwplaats geplaatst. Let op: het klopt dat de hijskraan draait, ook wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt (en dus ook buiten werktijden). De kraan beweegt namelijk mee met de wind, om de weerstand te verminderen.
  • Kort na het plaatsen van de hijskraan, komt er ook een rupskraan op de bouwplaats te staan. Deze kraan wordt elke avond in een ‘parkeerstand’ gezet, waarbij de zogenoemde ‘arm’ geknikt en op de grond staat.
  • Op dinsdag 3 maart, vanaf 15:00 uur vieren wij samen met de kopers dat we gestart zijn met de bouw. Bezoekers zullen hun auto in de buurt van de bouwplaats parkeren. Houd er rekening mee dat het dus m.b.t. parkeren drukker kan zijn.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter.

Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een inloopmiddag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (in de keet). Ook hier heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Let op: u dient zich voor het inloopuur aan te melden via: www.volgdebouwpark070.nl/contact/.