De bouw van Park070 verloopt voorspoedig. Wat hebben we de afgelopen weken allemaal gedaan en waar gaan we in het nieuwe jaar mee aan de slag? Daar brengen we u graag van op de hoogte.

Er zijn nu een torenkraan, een 100T-rupskraan en een 70T-rupskraan aanwezig op de bouwplaats en een verreiker

Ruwbouw

  • Wij zijn bij de middentoren inmiddels gestart met de wanden van het penthouse. De blokken er omheen Stads 4 t/m 7 zijn gereed.
  • Bij de hoektoren zijn wij gestart met de 11e verdiepingsvloer en Park 3 is gereed.
  • Stads 2, 3, 8 & 9 zijn gereed en park 1 is gereed.
  • De 2e verdiepingsvloer van Park 2 is gestort.
  • Stads 1 zijn wij begonnen met de 3de verdiepingsvloer
  • De patio zijn wij begonnen met de 1ste verdiepingswanden

 

Gevelsluiting

  • De prefab gevelelementen van Stads 4 t/m 9 en park 3 zijn gereed. Wij zijn bezig met de montage van de prefab gevelelementen bij Park 1. Op deze elementen zijn de gevel elementen al aanwezig, denk hierbij aan de gevelstenen, kozijnen, beglazing, waterslagen etc.
  • We zijn gestart met het aanbrengen van de gevel in de middentoren.

Let op: de torenkraan draait ook buiten werktijden op de wind. Dit is voor de veiligheid. De 100 Tons rupskraan zal elke avond in parkeerstand gezet worden. Dit betekent dat deze geknikt op de grond staat. Bij de 70Tons rupskraan is de parkeerstand weersafhankelijk.

 

Afbouw

Er is een start gemaakt met het dekken van de daken en het bouwen van de binnenwanden.

 

2021

Begin 2021 zullen de beide torens het hoogstepunt bereiken en zal de gehele ruwbouw behoudens bezoeker parkeren gereed zijn.

De gevelsluiting zal verder gaan net zoals de afbouw van de woningen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw? Houd dan deze website in de gaten.

 

Namens het team Park 070 wensen wij u fijne feestdagen en een gezond 2021.


Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter. Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een open middag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (de keet). Ook hier heeft u mogelijkheid om vragen te stellen over de werkzaamheden. Om hier gebruik van te maken graag het contact formulier invullen