Het is weer tijd voor een bouwupdate. De bouw van Park070 verloopt nog altijd voorspoedig. We zijn inmiddels hard bezig met het plaatsen van de prefab gevelelementen. Wat is er de afgelopen weken gebeurd en waar gaan we de komende weken mee aan de slag? Door middel van deze update brengen we u daar graag van op de hoogte.

Ruwbouw

  • Wij zijn bij de middentoren inmiddels gestart met de vloer van de 9e verdieping. De blokken er omheen, Stads 4 t/m 7 zijn gereed.
  • Bij de hoektoren zijn wij gestart met de wanden op de 7e verdiepingsvloer en Park 3 is gereed.
  • Stads 8 & 9 zijn gereed.
  • De 2e verdiepingsvloer van Park 1 is gestort.
  • Bij Stads 3 zijn wij begonnen met de 2de verdiepingsvloer.
  • Bij Stads 2 zijn wij begonnen met de 1ste verdiepingsvloer
  • De betonwanden BGG van alle overige bouwdelen zijn gereed.
  • We zijn gestart met de staalconstructie van de patio woningen.

Gevelsluiting

De prefab gevelelementen van Stads 7 zijn gereed. Wij zijn bezig met de montage van de prefab gevelelementen bij Park 3, Stads 6, 8 en 9. Op deze elementen zijn de gevelelementen al aanwezig, denk hierbij aan de gevelstenen, kozijnen, beglazing, waterslagen etc.

Afbouw

Eind van dit jaar zullen wij een start maken met het dekken van de daken en het opperen en bouwen van de binnenwanden.

 

 

Momenteel zijn er een torenkraan, een 100T-rupskraan, een 70T-rupskraan en een verreiker aanwezig op de bouwplaats.

Let op: de torenkraan draait ook buiten werktijden op de wind. Dit is voor de veiligheid. De 100 Tons rupskraan zal elke avond in parkeerstand gezet worden. Dit betekent dat deze geknikt op de grond staat. Bij de 70Tons rupskraan is de parkeerstand weersafhankelijk.

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw? Houd dan deze website in de gaten.


Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter. Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een open middag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (de keet). Ook hier heeft u mogelijkheid om vragen te stellen over de werkzaamheden. Om hier gebruik van te maken graag het contact formulier invullen

Privacy Preference Center