De bouw van Park070 verloopt voorspoedig. Wat is er de afgelopen weken allemaal gebeurd en waar gaan we de komende weken mee aan de slag? Door middel van deze update brengen wij u hier graag van op de hoogte.

Er zijn momenteel een torenkraan, een 100T-rupskraan en een 70T-rupskraan aanwezig op de bouwplaats.

Update ruwbouw

  • Wij zijn bij de midden toren gestart met de wanden op de 7e verdiepingsvloer. Stads 4 t/m 7 zijn inmiddels gereed.
  • Bij de hoektoren zijn wij gestart met de 6e verdiepingsvloer. Park 3 is inmiddels gereed.
  • Stads 9 is gereed. Bij stads 8 zijn wij begonnen met de dakvloeren van de 4e verdieping, halverwege september is ook dit blok gereed.
  • Er is inmiddels gestart met de 1ste verdiepingsvloer van Park 1. Daarnaast zijn halverwege september de betonwanden van alle bouwdelen van de BGG gereed.
  • De komende weken zal er gestart worden met de 1ste verdiepingsvloeren van Stads 2 en 3.
  • Daarnaast gaan wij ook starten met het lijmwerk van de patio woningen.

Update gevelsluiting
Na de bouwvak zijn wij gestart bij Park 3 en Stads 7 met het monteren van de prefab gevelelementen. Hier zijn de gevelelementen al aanwezig, denk hierbij aan de gevelstenen, kozijnen, beglazing, waterslagen etc.

Let op: de torenkraan draait ook buiten werktijden op de wind. Dit is voor de veiligheid. De 100T-rupskraan zetten we elke avond in de parkeerstand. Dit betekent dat deze geknikt op de grond staat. Bij de 70T-rupskraan is de parkeerstand afhankelijk van het weer.

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw? Houd dan deze website in de gaten.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter. Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een open middag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (de keet). Ook hier heeft u mogelijkheid om vragen te stellen over de werkzaamheden. Om hier gebruik van te maken graag het contact formulier invullen