Graag brengen we u op de hoogte van de voortgang van de bouw!

Het heiwerk rondom het kelderdek verloopt voorspoedig. De verwachting is dat we deze werkzaamheden in de week van 9 maart afronden. De fundering van Stads 8 en Stads 9 (zie bovenstaande afbeelding) zijn reeds gestort. Ook zijn we gestart met het maken van de funderingen van Park 1 en Stads 6. We verwachten deze in de week van 9 maart te storten. Ook de werkzaamheden op het huidige kelderdek verlopen voorspoedig. De afgelopen weken hebben we hier meer dan 2000m³ beton gestort. De komende weken zullen ook de heipalen bij Stads 1, 2 en 3 gesneld worden, zodat we daar ook met de funderingen kunnen starten.

Goed om te weten

  • Bij de hoektoren is de bouwkuip uitgegraven en de werkvloer gestort. Momenteel zijn we hier bezig met het realiseren van de keldervloer. Naar verwachten wordt deze aan het einde van volgende week / begin week van 9 maart gestort. De vloer wordt monolitisch afgewerkt. Hiervoor zullen we 1 avond/nacht die week doorwerken.
  • 3 en 4 maart wordt de hijskraan op de bouwplaats opgebouwd. Houdt er rekening mee dat er de gehele dag groot transport naar de bouw komt. Een verkeersregelaar zal dit begeleiden. De kans bestaat dat we woensdag 4 maart in de avond nog bezig zijn met het opbouwen van de hijskraan.
  • Let op: het klopt dat de hijskraan draait, ook wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt (en dus ook buiten werktijden). De kraan beweegt namelijk mee met de wind, om de weerstand te verminderen.
  • In de week van 6 april wordt er een rupskraan opgebouwd. Deze kraan wordt elke avond in een ‘parkeerstand’ gezet, waarbij de zogenoemde ‘arm’ geknikt en op de grond staat.
  • Op dinsdag 3 maart, vanaf 15:00 uur vieren wij samen met de kopers dat we gestart zijn met de bouw. Bezoekers zullen hun auto in de buurt van de bouwplaats parkeren. Houd er rekening mee dat het dus m.b.t. parkeren drukker kan zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw? Houd dan deze website in de gaten!


Vragen?
Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter.

Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een inloopmiddag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (in de keet). Ook hier heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Let op: u dient zich voor het inloopuur aan te melden via: www.volgdebouwpark070.nl/contact/.