Wat is er de afgelopen weken gebeurd op de bouwplaats van Park070? En wat gaat er de komende weken gebeuren? U leest het hier.

  • Het heiwerk, de fundatie en het leggen van de begane grond vloeren van de woningen is gereed.
  • Er zijn nu een torenkraan en een 100T-rupskraan aanwezig op de bouwplaats. Eind week 23 wordt de derde kraan opgebouwd. Dit is een 70T-rupskraan.
  • Momenteel zijn wij in het middengebied bezig met de ruwbouw van de Middentoren en Stads 4 t/m 7. Hier leggen we de derde verdiepings-/ dakvloer.
  • Bij de hoektoren en Park 3 zijn we bezig met de ruwbouw en de tweede verdieping.
  • Vanaf de week van 1 juni beginnen we bij Stads 8 en Stads 9 met het leggen van de breedplaatvloer van de eerste verdieping.
  • Eind juni starten we met de gevels bij Park 3.

Let op: de torenkraan draait ook buiten werktijden op de wind. Dit is voor de veiligheid. De 100T-rupskraan zetten we elke avond in de parkeerstand. Dit betekent dat deze geknikt op de grond staat. Bij de 70T-rupskraan is de parkeerstand afhankelijk van het weer. Wilt u op de hoogte blijven van de bouw? Houd dan deze website in de gaten.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u een eventuele calamiteit melden? Ga naar www.volgdebouwpark070.nl/contact/ en laat hier uw reactie achter. Daarnaast is er iedere eerste maandag van de maand een open middag van 16:00 tot 18:00 uur op onze bouwplaats (de keet). Ook hier heeft u mogelijkheid om vragen te stellen over de werkzaamheden. Om hier gebruik van te maken graag het contact formulier invullen